Известен икономист и бивш министър отправи остри критики към властта.Ако правителството

...
Известен икономист и бивш министър отправи остри критики към властта.Ако правителството
Коментари Харесай

Бивш министър: Управляващите харчат най-много от времето на Хан Аспарух досега

Известен икономист и бивш министър насочи остри рецензии към властта.

Ако държавното управление си изкара мандата, общественият дълг ще е 52 милиарда лв.. В момента ръководещите харчат най-вече от времето на Хан Аспарух до момента. Това не ти купува известност. Ние харчим извънредно обилно. Това сподели по БТВ икономистът Николай Василев.

Не е време за харчене. Сегашните ръководещи казваха-вода газим жадни вървим. Това е грозно изявление. Иван Костов завари една от най-бедните страни. За 11 години България от най-фалиралите страни в света, стана втора по най-ниска задлъжнялост. Сега да пристигна друго потомство и да изхарчи парите, това е неприлично. Соломон Паси сподели, че сегашните политици крадат от бъдещето на децата си. През този век ще видите огромната задлъжнялост, добави някогашният министър на стопанската система и превоза. 

Всички ограничения са обществени и популистки. В тях няма антиинфлационно, а проинфлационно. Това се учи в първи курс и не е предмет на спор. От ограниченията ми харесват две - прагът за регистрация по Данък добавена стойност от 50 да се вдигне на 100 000 лв.. Става дума за отбягване на огромната бумащина. Това няма общо с инфлацията. Второ - усилва се данъчния заем за работещи с деца. Против съм диференцираното понижаване на Данък добавена стойност на даден тип артикули. Тръгнем ли в тази посока, това няма да свърши, сподели още някогашният вицепремиер, написа frognews.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР